SarayBosna-Radio

Logiranje

Korisnicko Ime

Lozinka

Dobro došli Poštovani slušaoci!
Registracija je besplatna i sa tim imate potpuni pristup našim sadržajima

Registracija

Zaboravljena Lozinka?
Zatrazite Novu Ovde.

Korisnika Online

· Gosti Online: 1

· Clanova Online: 0

· Ukupno Korisnika: 285
· Najnovi Clan: Semir

Forumske Teme

Zadnji Tekstovi

Nema Tekstova

Anketa

Najbolji Gazda

sara jes
sara jes
24% [8 Glasova]

SarayBosna
SarayBosna
12% [4 Glasova]

rider_x
rider_x
15% [5 Glasova]

Tonac
Tonac
21% [7 Glasova]

nahi
nahi
6% [2 Glasova]

ribar-sakib
ribar-sakib
6% [2 Glasova]

seha
seha
6% [2 Glasova]

Dado
Dado
6% [2 Glasova]

sarci
sarci
6% [2 Glasova]

Glasova: 34
Poceto: 08/10/2009 06:06
Završeno: 11/01/2010 06:23

Arhiva Anketa

Counters

Chat box

Morate se Logirati da ostavite Poruku.

17/08/2010 22:16
Hvala zivote takodjer... Tu sam negdje.. Smile Virim ja iza coska uvjek.... Grin

17/08/2010 20:13
mostarko dd ti nama pa gdjesi ti duso srecan ti ramazan da ti dragi allah podari sve naj u zivotu

17/08/2010 06:18
Sellam i Pozdrav svima.... A posebno mojoj lijepoj pticici... Smile Novom dj-u Semiru puno uspjeha.... Smile I manje bari... Pfft

17/08/2010 06:15
srecan ramazan svim muslimanima sirom svijeta i mnogo srece akobogda svima

29/07/2010 18:06
selam svima SarayBosna-Radija mnogo srece i uspjeha super ste samo naprijed

SarayBosna-Radio

Partneri

Pogledaj Temu

Printaj Temu
KONEKCIJA
paja-patak
#1 Printaj Post
Postavljeno 16-06-2010 12:15
Clanovi

Clan Od: 12.06.10

aj-tek, druže! Slušaj ovo! Cele prošle nedelje sistem mi je bio preopterecen, pa sam za vikend rešio da se malo resetujem. Apdejtovao sam garderobu i enterovao se u diskoteku. Tamo sam upoznao jednu devojku od 16 giga! Ono cemu sam se ponadao bili su njeni bajtovi. Kucište joj je bilo malo poveliko, stariji model, imala je TFT grudi, ali joj je monitor bio ekstra!
Rekoh sebi - vezi se ona da se zipuje. Odmah sam ukapirao koji je šortkat do nje i tako uspostavio konekciju.

Posle par pica ta konekcija bila je ADSL! Rešili smo da izvršimo transfer do moje baze podataka i tako dodosmo na vrata moje datoteke. Šta da ti pricam! Uz dobru konekciju skidanje ide brzo. Daunloudovala je sve sa sebe. Moj modem je po difoltu funkcionisao kako treba. Sve vreme sam se trudio da moj hard ne postane soft. Ipak, plaši me što kod razmene podataka nismo koristili Avast zaštitu - bojim se da mi nije unela neki virus u sistem. A šta ako sam greškom pritisnuo kopi-pejst? To bi bio overload."Grin

paja-patak
#2 Printaj Post
Postavljeno 16-06-2010 12:16
Clanovi

Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
Ljepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..
Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari na Saray radiu a KUBA ce da nas ubija muzikom,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto!
Kupicemo divan stan u Evropi,a ja cu dobiti dobar posao u Saray Bosna Radiju,pa cemo imati od cega da zivimo!
Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeijste.
Mrzicemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...

Decu cemo praviti u Photoshop-u Grin,i ziveti srecno sve dok traje Saray Bosna Radio............Grin

paja-patak
#3 Printaj Post
Postavljeno 16-06-2010 12:18
Clanovi

Tata, Kako sam se rodio ?
- Dobro sine, znao sam da ces me jednom to pitat. Evo kako je to bilo.
Tata i mama si malo Chat-ovali, pa je usledio Copy/Paste fotografija.
Tata je onda zakazao mami sastanak e-mail-om.
Nasli smo se u Cyber cafeu,malo pricali i onda otisli u WC.
Onda je mama napravila nekoliko Downlaod-a s tatinim Memory-stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nemamo firewall. No vec je bilo kasno za Undo,
a ni Delete vise nije pomagao. Devet meseci kasnije je virus pocelo da deluje.Grin

paja-patak
#4 Printaj Post
Postavljeno 16-06-2010 12:18
Clanovi

dosla djevojka kod hodze i kaze
djevojka: "hodza opsovala sam boga"
hodza: "zasto?"
djevojka: "pa dosao momak kod mene i poljubi me"
hodza nju poljubi i kaze: eto poljubio sam te to nije
razlog da psujes boga
djevojka: "onda me skinuo"
hodza nju skine: "eto to skino sam te to nije razlog
da psujes boga"
djevojka: "onda me je*o "
hodza nju je*e i kaze: eto ni to nije razlog da
psujes boga
djevojka: onda je rekao da ima SIDU
hodza: JE*O TE BOG STO PRIJE NE RECEGrin

paja-patak
#5 Printaj Post
Postavljeno 16-06-2010 12:19
Clanovi

Dragi dnevnice, prošle sam godine dala na kuci zamijeniti sve stare drvene prozore s novom pvc stolarijom i skupljim izo staklima. Prozori su super, štedimo na grijanju i sve bi bilo izvrsno da me nije prije nekoliko dana nazvao vlasnik firme koja je postavljala prozore i rekao mi da je prošlo godinu dana, a da prozori nisu placeni. Bila sam jako iznenadena tom njegovom izjavom pa sam mu ponovila što su mi rekli njegovi iz prodaje kada sam kupovala:
- Ti su prozori toliko dobri i štedljivi da ce za godinu dana sami sebe otplatiti!
Halooooo!!!!!! Prošlo je godinu dana!!!! Ako sam plava nisam glupa.
S druge strane linije nastao je muk pa sam poklopila slušalicu. Sigurno se tip sad osjeca kao zadnja budala.Grin

sarci
#6 Printaj Post
Postavljeno 25-06-2010 15:14
Korisnicki Avatar

Super Administrator

Clan Od: 01.08.09

Upita zena muza:
- "Dragi, je li istina da su ovce najgluplje zivotinje na svijetu?"
A on ce ti njoj:
- "Da, janje moje malo.".....

http://www.saraybosna-radio.com
Idi na Forum: