SarayBosna-Radio
· Pocetna
· Registruj Se!
· Chat
· Forum/Diskusije
· TV STANICE
· PREVODIOC
· Kura'n
· Slike Bih
· Smijesne Slike
· Slike Pijevaca
· Dodaj Sliku
· Kontakt
· Kura'n
· Registruj Se!
Zabava
· SMS Zelje· Chat
· Forum/Diskusije
· TV STANICE
· PREVODIOC
· Kura'n
Galerija
· Slike Slusaoca· Slike Bih
· Smijesne Slike
· Slike Pijevaca
· Dodaj Sliku
IGRICE
O Nama
· Ekipa SBR· Kontakt
· Kura'n
Logiranje
Dobro došli Poštovani slušaoci!
Registracija je besplatna i sa tim imate potpuni pristup našim sadržajima
Registracija
Zaboravljena Lozinka?
Zatrazite Novu Ovde.
Korisnika Online
Forumske Teme
Nove Teme
· dobra tema· KONEKCIJA
· VICEVI
· Sta je za vas Ljubav...
· muska imena
Popularne Teme
| · VICEVI | [73] |
| · Ljubavni Stihovi | [31] |
| · najbolja riba na ... | [28] |
| · Malo da se nasmijete | [28] |
| · Dobrodoslica Novi... | [20] |
Zadnji Tekstovi
Nema Tekstova
Anketa
Najbolji Gazda
sara jes
24% [8 Glasova]
SarayBosna
12% [4 Glasova]
rider_x
15% [5 Glasova]
Tonac
21% [7 Glasova]
nahi
6% [2 Glasova]
ribar-sakib
6% [2 Glasova]
seha
6% [2 Glasova]
Dado
6% [2 Glasova]
sarci
6% [2 Glasova]
Counters
Chat box
Morate se Logirati da ostavite Poruku.
17/08/2010 22:16
Hvala zivote takodjer... Tu sam negdje..
Virim ja iza coska uvjek.... 
Virim ja iza coska uvjek.... 
17/08/2010 20:13
mostarko dd ti nama pa gdjesi ti duso srecan ti ramazan da ti dragi allah podari sve naj u zivotu
17/08/2010 06:18
Sellam i Pozdrav svima.... A posebno mojoj lijepoj pticici...
Novom dj-u Semiru puno uspjeha....
I manje bari... 
Novom dj-u Semiru puno uspjeha....
I manje bari... 
17/08/2010 06:15
srecan ramazan svim muslimanima sirom svijeta i mnogo srece akobogda svima
29/07/2010 18:06
selam svima SarayBosna-Radija mnogo srece i uspjeha super ste samo naprijed
SarayBosna-Radio
Partneri
Pogledaj Temu
SarayBosna-radio 24/7 sa vama :: Knjizevnost i Umjetnost :: Knjizevnost/Umjetnost
Strana 1 od 2: 12
|
|
Ljubavni Stihovi
|
|
| sarci |
Postavljeno 29-10-2009 10:02
|
|
Super Administrator Postova: 93 Clan Od: 01.08.09 |
RIJEC U senci svog straha stojim i dozivam tvoj smeh zvuk odlazi u beskraj jer nema se na cemu zaustaviti! nema srca na kome se može odmoriti i koga može trgnuti! Nema nicega Moja rijec kruži svetom i luta luta kao gusar u potrazi za blagom i u cijem oku blista sloboda Rec je luda i nema smisla poput pijanog mornara gubi se u mrak a onda ujutru, krece za galebovima ko zna gde?! To je samo moja rec to sam ja! A život, život je svo to nebo i more ispod njega! I ti galebovi i tuga. Život je sloboda i moja rec ga ima u oku. a ja imam tebe i u oku i u srcu! A ja sam opet, samo ona rec a ti, ti si moja sloboda i moj život! I ako nekad vidiš u ovom moru poruku u boci znaceš da je za tebe i molim te nemoj je otvarati pusti je da i dalje luta, jer u svakom trenutku znaceš da je moja rec ljubav i da dok stojim u svojoj senci straha osmeh ti dozivam sa "volim te"! Izmjenio(la) sarci u 29-10-2009 10:05 |
| sarci |
Postavljeno 29-10-2009 10:07
|
|
Perfection in my eyes All I ever wanted was to be part of your heart, And for us to be together, to never be apart. No one else in the world can even compare, You're perfect and so is this love that we share. We have so much more than I ever thought we would, I love you more than I ever thought I could. I promise to give you all I have to give, I'll do anything for you as long as I live. In your eyes I see our present, our future and past, By the way you look at me I know we will last. I hope that one day you'll come to realize, How perfect you are when seen through my eyes. |
| sarci |
Postavljeno 29-10-2009 10:07
|
|
Madly in love I can't explain why I feel this way, Everytime you would come my way I always tremble, feelin nervous, It's like I wanna fall down unconcious. I don't know what so special about you That made me fall in love with you. Maybe that cute face of yours, Your smiles and ways, yes of course Everytime you're by my side I'd like to stretch my hands open wide And embrace you tight endlessly But I can't coz you might turn away from me. But what can I do, If this is what I feel for you Can you blame me, if I have fallen Madly in LOVE with you my darling. |
| sarci |
Postavljeno 29-10-2009 10:09
|
|
I love you, miss you, need you I love you more than all the stars in the sky. I love you more as each moment passes us by. I love you more with every breath I take. I love you more with each promise we make. I need you like a flower needs the rain. I need you for you can wash away my pain. I need you more each day I need you for you are so wonderful, in every single way. I miss you more than ever now. I miss you because I really need you somehow. I miss you and your touch. I miss you for to me, you mean so much. I want you to caress my lips the way you always do. I want you to look into my eyes and see my love for you. I want you to hold me close to your heart. I want you to know that I love you, need you, miss you, and want you And I have for every single moment, right from the start. |
| sarci |
Postavljeno 29-10-2009 10:13
|
|
Srce ranjeno I kad volis i kad molis I kad dajes sve I kad ljubis i kad gubis I kad prastas sve I kad shvatis I kad patis srce moje saznalo je ljubav slijepa je kod ociju slijepa sam bila nisam znala to kao karta varao si srce ranjeno |
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:05
|
|
Clanovi Postova: 61 Clan Od: 02.08.09 |
Kao more sto se njise, kao kapi kise, kao vjetar sto lagano puse, kao zaljubljene duse, kao sto srce voli i za ljubav moli, kao sto... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:05
|
|
Dok vjetrovi placu nad brezama bjelim, usne moje sapucu JOS UVJEK TE ZELIM! Jos nikog nemam i necu kraj sebe, jer moje srce voli i ceka samo tebe.... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:06
|
|
i cujem da se zenis za tu zenu koju volis al pojma nemas da moje mlado srce boli sto puta sam pokusala da te zaboravim al znaj da je tesko... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:07
|
|
Imam jednog andjelcica koji trci okolo i udara odredjene ljude cekicem.Svakog koga udari dobice malo mog prijateljstva i ljubavi- tebe ce pretuci. |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:27
|
|
Ljubomorna jos sam na svaki pogled tvoj i nesrecna jer sada ti pripadas njoj i dobro znam da sada kasno je za sve,ali i dalje zelim da je isto kao... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:28
|
|
Zbog tebe mirišu ruže, zbog tebe pjevaju ptice, zbog tebe mi suze klize niz lice...Sada znam što je ljubav, zašto srce boli..... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:28
|
|
Vjerujem u ljubav tvoju i na engleskom sapcem I LOVE YOU! Francuski to vec kazat znam i njezno ti sapcem JE TAIME! Na grckom ne lazem kad EGO... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 05-11-2009 11:29
|
|
JA TE VOLIM TI TO ZNAS ALI MI SANSU NE PRUZAS AKO ME VOLIS RECI MI JASNO NEMOJ POSLE KAD BUDE KASNO AKO ME VOLIS RECI MI TIHO DA ZA... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 00:03
|
|
Danas sam te srela mada nisam smjela pogled sam krila u DUSI sretna nisam bila... Bio si njen a ne moj, znala sam dragi krivi si broj..... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:41
|
|
Sklopi te usne spusti ih na moje,stegni te ruke sto ukrsteno stoje,poljubi me jednom ucini me robom,zagrli ovo telo sto drhti pred tobom... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:42
|
|
htjedoh ti pricati o ljubavi ,neznadoh kako da pocnem ,pocetcu od usana ,a zavrsio bih ko zna gdje na tvom tijelu,tako si meka i pozrljna |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:43
|
|
crni momce opet sam se zaljubila u tebe,ni smam ne znam kako mi se to desilo,ali sta mogu.... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:43
|
|
Mi smo samo izmisljeni likovi u jednoj istinitoj ljubavnoj prici,mislim da znamo sve o ljubavi,jer u ocima nasim sve na ljubav lici!!! |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:44
|
|
...ti si mi sve u ovom sivom i hladnom svijetu....razlog zbog kojeg navečer liježem i ujutro se budim sa smislom za dalje...volim te...... |
|
|
|
| popaj |
Postavljeno 06-11-2009 10:44
|
|
Možda kada u ponoć svane,možda kada na ljeto snijeg padne,možda kada u mutnoj vodi vidim sebe,mozda tada prestanem misliti na tebe.......volim te m... |
|
|
|
Strana 1 od 2: 12
| Idi na Forum: |